Till salu

 Verksamhet

 Colonels Fella

 Choctaw Merlin

 Truly Tucker

 Filosofi

 Kalender

 Kontakt

 Priser

 Rocking-B Saddlery

 Logga in
Rocking-B Saddlery

Målsättningen med Rocking B Saddlery HB är att erbjuda exklusiva och ovanliga produkter till de skandinaviska westernryttarna. Produkter som håller mycket hög kvalite och som verkligen har en funktion.

» www.rocking-b.se


Rocking B är unika på den skandinaviska marknaden genom att vi direktimporterar hela vårt sortiment från tillverkarna och enbart säljer till användare. Vi varken handlar från grossister eller säljer till andra butiker, vi tror inte att du vill betala extra för en mellanhand.

Vi tror dessutom att du är beredd att betala lite mer för mycket mer kvalité. Rocking B är rädda om sitt rykte och vi vill absolut inte sälja skräp till dig, vi ser helst att du kommer tillbaka för att utöka din sadelkammare, inte för att ersätta något som inte höll måttet.

Något annat som skiljer oss från mängden är att vi lagerhåller hela sortimentet som visas på hemsidan och lagerstatusen som anges vid varje produkt är 100% ärlig. Ibland tar dock även lagervaror slut, men vi har leveranser från tillverkarna 1-2 gånger per månad så du behöver aldrig vänta länge.
Bortsett från att det vi säljer ska hålla högsta kvalité så är ett ärligt pris viktigt för oss. Det innebär att det pris vi håller i Sverige inte är dyrare än om du väljer att importera själv. På det inhemska priset lägger vi enbart på för frakt, tull och moms, inget annat påslag sker.

Vill du klämma och känna innan du bestämmer dig är du välkommen till butiken på vår gård utanför Tidaholm.

Välkommen!

/Johanna & Per Larsson